Ligging

Ligging

Restaurant Fier heeft door haar ligging op de grens van land en zee veel te bieden. Of u nu alleen, als groep of met uw geliefde wilt genieten. Wandel of fiets dan over het strand richting de duinen, want enkel de duinovergang scheidt het restaurant van het strand.

Polderzicht

Vanuit het restaurant met terras heeft u een weids en uniek polderzicht. Grazende schapen en de stille ligging zorgen voor een heerlijk moment van rust! West Zeeuws-Vlaanderen is door de vele kronkelende polderwegen en duinpaden een ideale uitvalbasis voor een mooie fietstocht.

Cletemspolder

Grenzend aan restaurant Fier is de Cletemspolder gelegen, waar u de mooiste wandelingen kunt maken. Of breng er een bezoekje met het hele gezin. Terwijl u aan een aperitief zit, kunnen de kinderen nog even buiten spelen voor het eten geserveerd wordt. De Cletemspolder is een ware speelpolder voor de kinderen. Het speeltoestel, de hangbrug, het trekvlot én de stapstenen nodigen uit tot de gekste en leukste avonturen!

Speeltuin

Voor de kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om zich lekker uit te leven. Achter het restaurant kunnen ze zich vermaken in de speeltuin. Een klein stukje verder bereiken ze te voet de Cletemspolder.