Corona maatregelen

Reserveren

Team Fier hoopt u weer gezond te verwelkomen. Uiteraard zullen wij werken volgens de richtlijnen vanuit het RIVM. Reserveren kan via de website. Daarnaast zullen we u onder andere voorwaarden moeten ontvangen dan u van ons gewend bent. Lees de voorzorgsmaatregelen en voorwaarden hieronder voor uw komst, om ieders gezondheid te waarborgen.

Omdat we ieder toch de mogelijkheid willen geven een culinair moment te beleven werken we met tijdvakken. Dit is enkel van toepassing voor zitplaatsen binnen, voor het terras is dit niet van toepassing. Na elke shift hebben we nog een half uur nodig om alles te desinfecteren voor de volgende shift.

Binnen kunnen er zitplaatsen gereserveerd worden in drie tijdvakken:
Lunch, aankomst: 12.00 - 14.00 uur.
Diner, aankomst: 17.00 - 18.30 uur en 19.30 - 21.00 uur.

Bij ontvangst zal er een gezondheidscheck plaatsvinden. Wanneer er door medewerkers gezondheidsrisico’s geconstateerd worden, kan de toegang geweigerd worden. We verzoeken u vriendelijk bij aankomst en vertrek de handen te wassen.

Zowel binnen als buiten zijn enkel tafels beschikbaar voor groepen tot maximaal 4 personen. Let op: Als u met meer dan 2 personen wilt samen zitten dient u uit één huishouden te komen. 

Reserveren is aan te raden, maar niet noodzakelijk. Reserveer bij voorkeur online uw tafel. Een zitplek reserveren op het terras is niet mogelijk.

Heeft u gereserveerd? Kom op tijd. Indien u 15 minuten te laat bent zonder berichtgeving komt uw reservering te vervallen.

Houd rekening met 1,5 meter afstand. Doe een stapje terug als het nodig is. 

Toiletgebruik: Wacht u op afstand (streep) totdat het toilet vrij is en laat het toilet schoon achter. Gebruik hiervoor de voorziene materialen. Geef gerust een seintje als materialen op dreigen te raken.

Betaal bij voorkeur contactloos of met de kaart.
We reinigen na gebruik en volgen de hygiënevoorschriften (zowel in- als rondom het restaurant).

Tot slot... we hopen u op een ander moment te verwelkomen:
- bij verkoudheid – en/of griepklachten
- bij koorts en/of benauwdheidsklachten van een gezinslid/huisgenoot.
- indien u het nieuwe coronavirus heeft gehad en dit is de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab).
- indien bij een gezinslid/huisgenoot het coronavirus is vastgesteld en er in de afgelopen 14 dagen contact is geweest terwijl er nog klachten waren.
- indien u in thuisisolatie bent omdat er direct contact is geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.
- Advies: blijf thuis en reserveer op een ander moment.

We wensen u een gezond en culinair moment,
team Fier